Energiek en flexibel

Onze mensen zijn echte vaklui, die om kunnen gaan met de modernste zaag- en freesmachines maar ook de hamer, zaag en beitel nog goed kunnen hanteren. Het afwerken op de locatie vereist veel inzicht, samenwerking en probleemoplossend vermogen.

Ook dragen wij bij aan het administratieve proces. Zo zijn wij FCS/PEFC gecertificeerd en verzorgen wij ook allerhande garanties en product bladen in het kader van bouwen met minimale milieu impact.

Contact

Individuele benadering

Iedere klant, dus ook u, verdient en krijgt bij ons een individuele benadering. U houdt ook inspraak gedurende het project waarbij we de deur zo lang mogelijk open houden voor aanpassingen.

Uw interieurwens kunnen we voor een groot deel vooraf in 3D aan u tonen. Reuben Lange, geschoold meubelbouwer met ervaring bij een jachtenbouwer en aannemer is directeur van BEMA en geeft leiding aan 11 mensen in de werkplaats.

In 2005 werd BEMA, die al 40 jaar bestond overgenomen en kreeg haar huidige vorm. BEMA heeft een brede klantenkring. Wij bedienen particulier en bedrijfsleven.

Tot onze opdachtgevers behoren architectenbureaus, aannemers, winkeliers, particulieren, enz.

Referenties Projecten